Domenii: Amenajarea și reabilitarea spațiilor verzi

Autorul propunerii: Proca Maricica

Descrierea proiectului: Parcul din centrul localității reunește localnicii din Budești în cadrul manifestărilor culturale, sportive și de recreere. Acesta mai este un loc unde se opresc copiii și părinții pentru a petrece timp împreună la toboganele pentru copii, un complex pentru fitness, teren de fotbal cu acoperire artificială și tribune, parcare. O parte a parcului este dotat cu camere de supraveghere.

Pentru asigurarea accesului prin parc, este nevoie de a asfalta cărărușe de 250 m lungime și 1.20 metri lățime, care va facilita accesul cărucioarelor, bicicletelor și trotinetelor; de asemenea în diferite condiții meteorologice va asigura posibilitatea de traversare și plimbările pe teritoriul parcului. Amenajarea parcului cu cărărușe asfaltate va da posibilitatea copiilor de a merge prin parc, evitând accesul la strada din localitate și riscul accidentelor.

La organizarea manifestărilor cultural-sportive, organizate în timpul anului,  se simte acută problema insuficienței de urne și scaune.

Bugetul total al propunerii: 200.000,00 lei