EDIȚIA 2023

Rezumatul proiectului 

Propunem să instalăm pe teritoriul instituției un foișor cu capacitatea de 25-30 locuri unde profesoriii împreună cu eleviii vor putea petrece activități în aer liber. Foișorul va fi executat din materiale ecologice (lemn) și va fi dotat cu mobilier (2 mese și scaune).

Descrierea detaliată a propunerii de proiect

Este cunoscut faptul că activitățile educative nonformale au  mai multe avantaje și motivează elevii pentru a studia. Activitățile în aer liber sunt esențiale pentru o dezvoltare armonioasă, mai ales în vremurile actuale în care ne petrecem timpul în fața unor ecrane și avem nevoie să ne deconectăm. În foișorul propus se pot petrece următoarele activități: lecții, activități extracuriculare, dezbateri, mese rotunde, ore de cerc, jocuri de societate și altele.

Pe terenul adiacent școlii va fi amplasat un foișor cu dimensiunile de 8x4x2,1 m. În interior vor fi plasate 2 mese cu lungimea fiecareia de 4 m și scaune lungi în jurul lor. Locul în care va fi poziționat foișorul este în apropierea nemijlocită a școlii, înconjurat de arbori și flori decorative. Școala va procura o masă de tenis și două mese pentru joc de dame care vor fi amplasate în apropierea foișorului, ceea ce va determina amenajarea unui teren foarte util de agrement.

Bugetul total al proiectului 180000 MDL