EDIȚIA 2023

Rezumatul proiectului

Amenajarea unui parc, pe un spatiu adiacent scolii. Acest loc este destinat drept loc de recreere si pentru organizarea diferitelor evenimente din cadrul scolii si nu numai. In acest parc vor fi incluse: scaune pentru parc, mese de sah ,copaci si tufe de-alungul si in cadrul teritoriului , cosuri de gunoi,mese de tenis, carare cu intrare in parc ,flori de-a lungul gardului,mese pe langa scaune . Acest parc va fi disponibil pe tot parcursul anului, nu numai pentru elevii liceului, ci pentru toate personalele ce doresc sa se recreeze.

Descrierea detaliată a propunerii de proiect

Elevii pentru a  putea învață mai eficient, ei, necesita și spații pentru recreerea.. Pe tereritoriul IPLT nu exista înca astfel de loc , de aceia amenajarea parcului este o opurtunitate

pentru rezultate mai bune si o eficienta mai ridicată. In cadrul acestui parc elevii vor putea comunica între ei , vor avea un loc mai plăcut pentru a se recreea , la fel vor putea fi petrecute diferite activități extracuriculare. În parc vor fi amplasate: 11 scaune, 6 coșuri de gunoi,  4 mese de metal, 2 mese de șah, o masa de tenis, gard viu din  50 de arbusti (specia  buxus și Barbarisa) ,pietre decorative, 4 umbrele .

Bugetul total al propunerii de proiect 160000 MDL