EDIȚIA 2023

Rezumatul proiectului

Pe teritoriul satului Budești se afță diferite instituții, dintre care: IPLT „Budești” – 520 elevi (între 6-19 ani), CCT „Udo Jurgens” – 403 copii (între 5-16 ani), sunt și 15 copii refugiați din Ucraina, grădinița „Viorel și Viorica” – 120 copii (3-7 ani). Deseori se desfășoară activități comune, inclusiv, întreceri sportive. Toți au nevoie de un loc special, de un vestiar pentru a schimba hainele și încălțămintea înainte de orele de educația fizică, cercurile sportive, dziudo, înainte de frecventarea sălii de fitnes, competițiilor sportive între elevii școlii precum și între diferite instituții. Vestiarul va fi folosit aproximativ de către 500 persoane zilnic. Este binevenit vestiarul configurat cu spații multiple de stocare, având un design ergonomic, plasate de-a lungul culoarelor specifice liceului. Fiind confecționate din metal, sigure și durabile, vestiarul va fi o investiție avantajoasă pe termen foarte lung.

Descrierea detaliată a propunerii de proiect

Scopul :
Orientarea spre protecţia şi fortificarea stării de sănătate, dezvoltării fizice şi armonioase a copiilor, promovarea modului sănătos de viață, reducerea numărului de absențe de la ore de educația fizică, oferirea siguranței pentru lucruri personale ale elevilor, dulapuri:

Vestiarul va fi plasat în holul liceului din stânga. (6×4 metri patrați).
Vestiarul va fi dotat cu dulapuri individuale, metalice, scaune pentru aşezarea comodă a copilului în timpul îmbrăcării/dezbrăcării, este prevăzut vestiar separat pentru băieți și fete.

Zilnic, 150 de copii au nevoie să schimbe pentru orele de educație și sport. După lecții copiii participă la cercuri sportive: fotbal, baschet, atletica ușoară. După Planul activității instituției se petrec întreceri sportive intre clase paralele, între fete și băieți aparte. Atât absolvenții, cât și părinții elevilor vin la fitnes, iar la deschiderea sezonului sportiv, Ziua Familiei tot satul se adună în centrul satului și in liceu.
Vestiarul va lucra toata ziua, chiar și în zilele de odihnă.

Bugetul total al proiectului 165309.10 MDL